Promosi 1 – 14 Februari 2012

Promosi 1 – 14 Februari 2012

Berikut adalah PROMOSI DWI-MINGGUAN dari 1 – 14 Februari 2012.

Promosi kali ini tertumpu kepada BODY SCRUB.  Ramai yang tidak tahu bahawa ‘body scrub’ sangat penting untuk mengekalkan kehalusan dan kesihatan kulit.  Beribu sel kulit mati pada setiap minit dan tanpa kita sedari tubuh kita sebenarnya diliputi oleh ‘dead skin cell’ dari hujung kaki hingga ke kepala.  Apa akan berlaku jika sel mati ini tidak disingkirkan?  Sel yang mati menghalang nutrien dari luar untuk diserap kedalam tubuh, juga menjadikan kulit kasar dan menutupi liang. Kami ada pelbagai rawatan body scrub dan juga produk scrub yang boleh digunakan di rumah. Promosi adalah seperti di bawah:

1)  Seaweed detox body scrub – Menyah toksin dalam badan, mencerahkan kulit, menghilangkan masalah tona kulit tidak sekata dan melembutkan kulit (~45 mins).
Harga biasa RM 70, HARGA PROMOSI = RM 45.

2) Yogurt scrub body mask (massage, scrub, mask) – Membuang sel kulit mati dengan lembut sehingga kulit menjadi licin, cerah dan gebu secara semulajadi.  Lebih effektif dari mandian SPA seperti mandi susu etc.  Pelanggan akan dapat merasakan sentuhan urutan yang menenangkan (~1.5 hingga 2 jam).
Harga biasa RM139, HARGA PROMOSI = RM 90.

3) Nourishing skin texture mask – Melembap dan menegangkan kulit agar kelihatan muda, sihat dan berseri (~45 mins).
Harga biasa RM89, HARGA PROMOSI = RM 55.

4) Promosi pakej Pengantin, harga promosi biasa RM 700, HARGA PROMOSI DWI-MINGGUAN = RM500.  Sila lawat http://www.arecaspa.com/beauty-packages/ untuk melihat senarai rawatan dalam pakej pengantin.

 

  1. admin says:

    Kami ingin berkongsi pengalaman pelanggan kami dari Sekolah Sri Pagi, Senawang. Beliau datang ke kedai untuk membuat rawatan facial beserta face lifting, promosi dwi mingguan yang akan berakhir pada 29 Feb 2012 in bernilai hanya RM100. Setelah selesai treatment, muka beliau kelihan lebih cerah dan bersih. Face lifting juga telah menghilangkan eye bag dan wajah menjadi V-shape. Beliau amat berpuashati. Untuk semua, rebutilah promosi ini sebelum ia berakhir. Harga akan kembali kepada promosi baisa iaitu RM150 (harga di luar melebihi RM300) selepas 29 Feb 2012 :)

line
footer
Another Quality Product From Darin Trading | Content by Naza